Музичний супровід весіль

Музичний супровід весіль

Музика на весілля: що важливо враховувати?

Для багатьох молодят найголовнішим на весільній церемонії є вибір професійного фотографа, красивого місця проведення, харизматичного ведучого. А для нареченої важливим, звичайно, є надзвичайна сукня і відмінний makeup. І ми часто забуваємо, що означає добре продуманий музичний супровід весілля. Попередньо складений плейліст створить чарівну атмосферу, підкреслить особливість моментів під час святкування, розвеселить публіку різного віку. Це може бути:

  1. Кавер бенд,
  2. Жива музика,
  3. Діджей.

Музиканти на весілля: кому надати перевагу?

Не поспішайте замовляти групу або музикантів, яких вам порадили друзі. Адже не все, що добре пройшло у інших, підійде вам. У цьому питанні важливими є декілька моментів:

  • Ваші індивідуальні переваги;
  • Вікова категорія ваших гостей;
  • Формат весільної церемонії.

Також подивіться порядок роботи музикантів, наскільки вони відповідальні у виконанні своїх обов'язків. Чи стануть вони розробляти разом з вами музичне оформлення весілля або просто поставлять свій плейліст.

Діджей та музика на весілля  

Багато хто вибирає тільки dj на свято. У цьому є певні переваги. Професійний ді-джей з апаратурою має великий досвід роботи на подібних заходах. Він створить відмінний музичний фон, знаючи, коли краще включити музику голосніше, а коли приглушити. Крім того, більшість діджеїв мають власну музичну апаратуру, що дозволить насолоджуватися високою якістю звуку протягом усього заходу.

Жива музика на весілля

Якщо ви віддаєте перевагу живій музиці, то картина в принципі та ж. Тільки ви повинні розуміти, що музиканти на весілля мають досить обмежений репертуар. Якщо ви попросите виконати якусь пісню не з їхнього репертуару, то можуть виникнути складності. Якщо ви влаштовуєте весілля на конкретну тематику, то і підбір музичного оформлення повинен відповідати формату торжества.

Кавер бенд на весілля

При розгляді такого варіанту музичного супроводу, як кавер група, слід попередньо прослухати кілька їхніх пісень. Попросіть, щоб вони зіграли і тоді ви зрозумієте, чи підійде формат їх виконання для вашого торжества. Зазвичай такі колективи можуть виступити в одній особі і співаками і ведучими. При цьому, їх гонорари не такі високі в порівнянні з зірками естради. Пройде час, і ви, можливо, будете згадувати з друзями, що популярний в наш час бенд, колись співав і на вашому весіллі.

Кавер група на корпоратив

Відмінним варіантом музичного супроводу корпоративу є кавер бенд. Такий новий музичний напрям відмінно підкреслить формат події, привнесе щось нове. Тут також важливо прослухати репертуар колективу, узгодити плейліст і порядок виконання композицій.

Наступний
Поділитись в соцмережі:
Попередній