Навіщо потрібно орендувати проектор на весілля?

Навіщо потрібно орендувати проектор на весілля?

Для чого потрібен проектор на свято?

Розглянемо кілька варіантів як за допомогою проектора можна перетворити сценарій весільного торжества:

  • Показати гостям невелике love story - фільм про те, як була створена молода пара. Таке відео можна змонтувати самостійно зі старих фотографій, або найняти відеографа і зняти окрему передвесільну сесію;
  • Показати дитячі фотографії нареченого і нареченої, фотографії родини в цілому. Це хороший спосіб дізнатися про усіх членів новоствореної сім'ї;
  • На проектор можна пустити фон на час першого танцю молодят;
  • Демонстрація відеопривітання і тостів;
  • Демонстрація фільму про день весілля. Протягом усього дня відеооператор знімає все, що відбувається, а до кінця дня монтує невеличкий фільм.
  • Використовувати екран як частину шоу-програми.

 

Як вибрати проектор на весілля?

Існує два варіанти пристроїв за допомогою яких можна показувати відео на заході: led екрани і проекційний екран. Які параметри потрібно оцінити, щоб правильно вибрати екран:

Оцініть площу приміщення. Якщо планується невеликеий захід, то досить буде орендувати екран з діагоналлю 32 дюйма. Для великих весіль можна розглядати моделі з діагоналлю 46, 50 дюймів. Також існують безшовні панелі діагоналлю 150 дюймів, якщо потрібно пустити зображення на всю стіну.

Формат відтворення інформації. Потрібно з'ясувати чи підтримує проектор той формат, в якому зроблено відео. Наприклад, не всі проектори можуть транслювати відео в форматі Full HD. В результаті ваше відео втратить свою якість на екрані. Крім того, для перегляду відео у форматі 3D потрібні ще й спеціальні окуляри.

Відеоносій. Сучасні екрани дозволяють транслювати відео через USB порт, тобто ваше відео потрібно просто записати на флешку. Якщо раптом трапилося так, що ваше відео зберігається на диску, то для його відтворення потрібен плеєр.

Оцініть обстановку. Для використання екрану для проектора доведеться вимкнути світло в залі, що не дуже приємно, якщо відео буде довгим. Якщо вам потрібно демонструвати довге відео, краще використовувати led екрани.

Не варто забувати, що проектор повинен стояти перед екраном. Це потрібно враховувати при розстановці столів і плануванні шоу-програми.

Проектор в оренду від агентства «Каприз»

Івент-агентство «Каприз» надає в арену проектори та екрани для демонстрації відео. Зателефонуйте нам і ми підберемо оптимальний варіант виходячи з вашої шоу-програми.

 

Наступний
Поділитись в соцмережі:
Попередній