Як вибрати музику для весілля?

Як вибрати музику для весілля?

Ну ось і прийшов той найщасливіший день у вашому житті, і ви знайшли другу половинку. Тепер стоїть питання про те, щоб провести весілля так, щоб воно запамяталося вам надовго. Але як це зробити? В першу чергу розібратися з тим, що вам подобається і знайти відповідального підрядника,який дасть корисну пораду. Ті, хто розважатиме вас на весіллі, повинні мати схожі з вами інтереси і цінності, інакше навряд чи все пройде як задумано.


Крок 1. Вибір музикантів на весілля

Весільні музиканти зможуть зіграти майже будь-яку відому і популярну композицію на ваше замовлення. Але, це зовсім не означає, що все у них буде виходити однаково добре. Кожна група має стилістичні переваги. І, якщо група добре виконує українські народні пісні, це ще не означає, що вони зможуть виконати ніжні романтичні балади європейських виконавців. Не розраховуйте на багатоверстатників, які обіцяють задовольнити запити всіх. Швидше за все вони не зможуть грати від щирого серця.

Крок 2. Замовити діджея або кавер групу

Цей етап безпосередньо пов'язаний з попереднім. Вибір виконавця музики для весілля нерозривно пов'язаний з тим, якому стилю музики ви віддаєте перевагу:

Якщо вам потрібна сучаснае молодіжне весілля, тоді вам потрібно замовити діджея.

Якщо вам більше до душі ніжна романтична атмосфера, то краще знайти кавер групу, яка буде виконувати відомі хіти. Та й батькам цей варіант більше сподобається.


Надійним критерієм вибору між декількома претендентами є їх професіоналізм, але ніяк не ціна. Обов'язково прочитайте відгуки, послухайте записи, щоб зрозуміти подобається вам цей виконавець чи ні. Звичайно, це не стосується тих випадків, коли ви запрошуєте на весілля відомих співаків.

 

Крок 3. Оренда обладнання для весільної музики

Домовляючись про музичний супровід весілля, неодмінно поцікавтеся чи мають музиканти власне обладнання.

Обладнання може бути і в ресторані, що трохи полегшує ситуацію. Але, вам все ж потрібно з'ясувати чи грали музиканти в цьому закладі і чи підходить їм це обладнання. Якщо обладнання не підходить, то потрібно буде взяти напрокат. Ну або подумати ще раз і підшукати групу, яка не створить вам стільки клопоту.

 

Крок 4. Жива музика на весілля без складнощів

Щоб музична частина вечора пройшла без проблем обов'язково переконайтеся, що музиканти знають, де буде проходити весілля і коли. Можна ще раз напередодні ввечері зателефонувати, щоб отримати підтвердження їх присутності. Якщо у вас є весільний організатор, то можна доручити це йому.

В день весілля познайомте музикантів з ведучим, щоб вони працювали в парі. Також подбаєте про те, щоб музиканти мали, де відпочити і поїсти в перервах.

 

 

Поділитись в соцмережі:
Попередній