Ідеї для організації весілля

Ідеї для організації весілля

Багато хто уявляє собі весілля, як широке застілля з масою напоїв і страв, де гості невтомно виголошують тости за щастя молодят, а тамада проводить нудні конкурси. Тепер ви можете забути про це. Весільне агентство «Каприз» пропонує вдосконалені сценарії на свято, з новими родзинками і форматом проведення. Ми організовуємо виїзні церемонії в різних куточках землі, розважальні програми, флешмоби, екзотичні закуски. І це далеко не весь список новинок в індустрії весільної моди. Ми знайдемо чим вас здивувати!

Скажіть допобачення лімузинам

Вже стало традицією орендувати на весілля автомобіль дорогої марки. Але ми пропонуємо більш ексцентричні прогулянки: на двоколісному другові або теплоході, катері або яхті, якщо ви любите морську тематику. До ваших послуг оренда повітряної кулі. Це послужить відмінним фоном для нешаблонної фотосесії.

Не злипнеться

Все більшої популярності набирає послуга «Кенді-бар». Смачними атрибутами солодкого столу є:

  • капкейкі,
  • торти,
  • кейк-попси,
  • меренги,
  • макаруни,
  • пряники,
  • печиво.

Така смакота, разом з оригінальним декором створять казкову атмосферу. Ви можете залишити невеликі коробочки, щоб родичі і друзі взяли солодощі додому. У гостей залишаться приємні спогади.

Райський сад

Організація весілля на свіжому повітрі є відмінним варіантом для любителів відпочинку на природі. Ми пропонуємо проведення весілля на:

  1. Гірському схилі;
  2. Березі озера або моря;
  3. Узліссі;
  4. У мальовничому саду або парку.

Запах ароматного барбекю, м'які пледи, галявина-танцпол - створять неформальну обстановку, де зможуть відпочити від постійної метушні і гості, і молодята.На березі моря можна організувати ще більш запаморочливе свято з незабутнім заходом і легким бризом.

Чорно-біле

До вибору кольорової гами потрібно підходити дуже відповідально. Ви можете віддати перевагу більш м'яким, пастельним відтінкам. Але можете і поекспериментувати, щоб створити елегантне, стильне і незабутнє весілля. Сяючий білий колір в поєднанні з благородним чорним створить антураж. Дрібні деталі кольору ночі, гармонійно підкреслять вишуканість події.

Хліба і видовищ

Якщо запросити на роль ведучого відому особистість, то це не завжди запорука успіху. Нікому не до душі дублювання одних і тих же сценаріїв. Те ж саме стосується традиційних ритуалів, як наприклад, викуп нареченої. Коли дія проходить в обшарпаних під'їздах з купою роззяв, і нареченому доводиться згадувати улюблені кольори, пісні, парфуми улюбленої. А що можна сказати про музичний супровід? Ви ж не хочете слухати цілий вечір «хіти» минулого століття, які «горланять» на весь двір.

Друзі, поставтеся з гумором до того, що ми написали. Ми просто хочемо вберегти вас від безглуздих ситуацій. Радимо поглянути по-новому на шоу-програму і вдихнути в неї яскравих незабутніх фарб. Наприклад, замість тамади можна покликати харизматичного ведучого і влаштувати майстер-класи. Бажаєте собі на весілля нестандартні конкурси ?, - ласка. Івент-агентство «Каприз» пропонує цікаві різновиди активностей, які припадуть до душі будь-якої компанії:

  • дегустація вин і коктейлів,
  • кулінарні поєдинки,
  • гра на музичних інструментах та інші.

У ваших руках фантазувати, дивувати і спантеличувати. Тільки тоді, ви будете з завмиранням серця згадувати організацію свого божевільного весілля і довгі роки з посмішкою на обличчі переглядати фото і відео! Натхнення вам і творчих ідей.

Наступний
Поділитись в соцмережі:
Попередній