Вогняне шоу - гарне, видовищне і ефектне

Вогняне шоу - гарне, видовищне і ефектне

Фаєр шоу для вашого свята

Вогняне шоу (його часто ще називають фаєр шоу від англійського fire show) - постановочний виступ під музику з використанням вогню. Для дотримань техніки пожежної безпеки, вогняні шоу проводять на відкритих ділянках. У шоу може брати участь один або кілька виконавців. Таких людей називають фаєрщики. У своєму виступі вони використовують спеціальний реквізит: пої, стафф, віяла.

Шоу проходить по ретельно складеній і підготовленій програмі. Жодне фаєр шоу не проходить без хорошого діджея, який, грає динамічну і драйвову музику. А самі артисти одягаються в сценічні костюми. Візуальне враження, крім піротехнічних трюків з реквізитом, посилюється виконанням акробатичних трюків.

Замовити фаєр шоу може будь-яка повнолітня особа. Воно стане родзинкою розважальної програми на вашому торжестві. Щоб вибрати хорошого виконавця, обов'язково перегляньте відеоролики артистів. Це допоможе вам оцінити рівень майстерності.

Фаєр шоу на весілля - як ефектне завершення

Якщо ви бажаєте зробити розважальну програму вашого весілля найвеселішою, запальною і такою, що запам'ятовується, то вам обов'язково потрібно замовити вогняне шоу. Ми вже багато років займається організацією свят під ключ по всій території України.

Звернувшись до нас, ви, безсумнівно, отримаєте шоу, що перевершує ваші очікування. За бажанням програму фаєр шоу можна доповнити палаючими серцями, палаючими іменами молодят або датою весілля.

Вартість шоу залежить від тривалості шоу, кількості артистів і складності програми. Дуже важливо на час проведення фаєр шоу забезпечити безпеку глядачів. Маленьким гостям свята дивитися виступ можна тільки в присутності батьків. Також потрібно стежити за тим, щоб ніхто з гостей не заходив за бар'єр безпечної зони. Особливо, це стосується гостей напідпитку.

Замовляти шоу слід за кілька тижнів до весілля. Якщо ваше торжество намічено на літо або ранню осінь, то подбати про замовлення краще за пару місяців до дати торжества. Тільки так вам вдасться отримати найкращих фаєрщиків.

Наступний
Поділитись в соцмережі:
Попередній