Кавер-група і світові хіти в її виконанні

Кавер-група і світові хіти в її виконанні

Світові хіти у виконанні кавер-груп

Складно провести веселе свято (День народження, весілля, корпоратив) без музики. Адже це - найперший і найпростіший спосіб підняти настрій гостям. Неважливо, яким саме способом ви відтворите звук: скористаєтеся дисками або флешками. Головне, щоб музика була гучною, тоді гості можуть повеселитися на славу: танцювати, співати і навіть зробити паровозик.

Кавер група – перш за все кого потрібно запросити. Адже звучання «живого голосу» набагато приємніше. Наявність живої музики зі старту піднімає настрій гостей. Всім відомо якою популярністю користуються живі виконавці в кафе, у яких можна попросити зіграти улюблену пісню або зробити музичний подарунок імениннику. Скільки б років не минуло, а улюблені хіти залишаються з нами. Навіть якщо вперше вони прозвучали в якійсь телепередачі років 15 назад.

Кавер бенд на будь-яке свято

Не варто забувати, що будь-яке застілля - це гості різного віку. Тим, хто молодше подобається інді, поп і хіп-хоп, а гостям старшого віку - старі хіти 80-90х, про які молодь навіть не чула. Але, завжди можна знайти компроміс і підібрати пісні, які сподобаються всім.

Правильно підібрати репертуар зможуть професійні групи і вокалісти, які займаються музичним супроводом святкових банкетів: весіль, корпоративів, ювілеїв. Групи, що підбирають репертуар з відомих, улюблених хітів називаються кавер-групами. Тобто, кавер-бенди співають не власні пісні, а відомі світові хіти і радянські шлягери.

Виконувати їх пісні можна двома способами:

  1. повністю імітуючи стиль і манеру співу автора,
  2. роблячи власне аранжування.

Кавер-група складається з:

  • Ударника,
  • Гітариста;
  • Бас-гітариста;
  • Вокаліста.

Хороша група складається з голосів, які однаково добре можуть виконувати як жіночу, так і чоловічу партію. Це дозволяє значно розширити діапазон виконуваних хітів і отримати більш широку аудиторію. Зрозуміло, що це непросто утримувати так багато вокалістів. Але якщо вам попалася така група, то ви можете бути впевнені в їх популярності.

Наступний
Поділитись в соцмережі:
Попередній