Світлове шоу - це красиво і дуже видовищно

Світлове шоу - це красиво і дуже видовищно

Світлове шоу — прекрасне закінчення буд-якого свята

Мабуть, немає жодної людини у якої світлові вистави не викликали б захоплення. Адже відблиски вогню в темряві ночі гіпнотизували погляди навіть первісних людей, змушуючи збиратися навколо багаття і ділиться тим, що сталося за день. Людство розвивалося і рухалося в перед, але вогонь і сьогодні займає важливу частину не тільки в побуті, але і під час свята.

Сьогодні складно уявити дійсно важливе свято без піротехнічного шоу. Останнім часом популярністю користуються лазерні світлові шоу, від яких захоплює дух. Часто світлове шоу ще називають Light show або LED show, що, власне, тільки підкреслює їх суть.

Складно уявити повномасштабний виступ сучасних артистів і груп без світлового шоу з використанням лазерів, світлодіодних стрічок і піксельдіодов. Зрозуміло, що найкраще такі виступи виглядають ввечері і вночі, тому що вдень через яскраве світло, світлові ефекти малопомітні. Рух різноманітних світлових форм, лазерних променів і клубів диму залишають неймовірні відчуття. Використання кислотних відтінків тільки підсилює чіткість зображення. Такі шоу користуються особливою популярністю серед дітей та батьки, звичайно ж, балують їх замовляючи шоу їм на день народження.

Лазерне шоу та його переваги

Світлове шоу абсолютно безпечне - і це одна з його додаткових переваг в порівнянні з піротехнічними шоу. Запуск феєрверків вимагає значної зони безпеки, дотримання пожежної безпеки. А для світлового шоу досить мати електрику в мережі. Якщо не вникати в суть і механізм світлового шоу, то можна сказати, що це всього лише довільне миготіння світлодіодів і лазерів. Але, щоб шоу пройшло на вищому рівні, їм обов'язково керує ведучий за допомогою пульта. До того ж рух світлових ефектів нерозривно пов'язане з музичним супроводом. Музика доповнює візуальні ефекти перетворюючи все закінчену композицію.

Лазерне шоу стане хорошою альтернативою традиційним феєрверків під час весільного торжества. Адже двір банкетного залу не завжди має достатній розмір для запуску салютів. І вам не потрібно буде виганяти гостей з теплого залу взимку або на літню спеку з прохолодного кондиціонованого залу влітку. Світлове шоу може мати різні візуальні форми, в тому числі, і створені спеціально для молодят.

Наступний
Поділитись в соцмережі:
Попередній