Весільна мода: за чи проти?

Весільна мода: за чи проти?

Весільні факти, про які вам ніхто не розповість

Весільна мода має властивість змінюватися щороку, а іноді і кожен сезон. Тільки от чи варто гнатися за останніми новинками або краще віддати перевагу власним уподобанням?

Пошук ідеї

Сьогодні Instagram - головний генератор ідей в індустрії одягу, декорування, розваг і способу життя. І як тільки з'являється «наймодніший колір сезону», більшість наречених намагаються втілити їх у власному весіллі, часом забуваючи, про індивідуальність.

Івент-агентство «Каприз» радить молодятам прислухатися до себе і вибрати те, що буде збігатися з вашим характером і стилем життя. Якщо ви не Кейт Міддлтон і принц Вільям, вам немає потреби запрошувати півтисячі гостей і одягати сукню зі шлейфом. Але ось, якщо вас як пару об'єднує любов до моря, то чому б не влаштувати весілля на пляжі? На такому весіллі ви і ваші гості будете почувати себе максимально комфортно.

Декорування залу

Весільна мода останніх 5-ти років вимагає багатого тканинного та флористичного декорування залу. Звичайно, коли бюджет дозволяє все це можна зробити. Але замовляючи декор залу, важливо не забути, що головна перлина свята - молодята, а у ж ніяк не квіткові композиції з орхідей. Це ж стосується і розважальної шоу-програми. Весілля - це свято торжества любові, а не масова вистава на міському святі.

Невеликі підказки:

  • Вибираючи стилістику весілля відштовхуйтесь від особливостей своєї пари. Якщо ви не любите пафосу й офіціозу, то чому б не одягнути кеди, шорти і невелике коктейльне плаття замість смокінга і сукні з силуетом рибка? Це ваше свято, нехай вам буде зручно!
  • Проведіть весілля в вашому улюбленому місці. Нехай це італійська піцерія або кав'ярня. Подумайте про стиль рустик або прованс. Ми втілимо будь-які ідеї.
  • Якщо у вас немає улюбленого кафе, почніть переглядати всі красиві місця, які підходять для проведення весілля у вашому місті. Так ви звузите коло пошуку. Може тераса на даху або Тунель кохання - ваше ідеально місце? Головне тут не забути, що інтер'єр залу або зовнішній вигляд місця повинні поєднується зі стилістикою весілля.
  • І пам'ятайте: ви - особливі. І ваші рідні люблять і цінують вас такими, якими ви є. Не потрібно намагатися зловити за хвіст мінливу моду. Організація весілля повинна проходити з урахуванням індивідуальності і краси кожної пари. Тільки так вдасться створити справжнє свято, а не глянцевий шаблон.
Наступний
Поділитись в соцмережі:
Попередній