Виїзна весільна церемонія: переваги і недоліки

Виїзна весільна церемонія: переваги і недоліки

Виїзна весільна церемонія

У хорошому весіллі повинно бути все ідеально: і місце проведення, і час, і антураж, і деталі. Втілити в життя всі ці моменти дозволяє виїзна церемонія одруження. Оригінальна, злегка вінтажна і неймовірно романтична, вона на довгі роки запам'ятається і нареченим, і їх гостям. Звичайно, не обходиться і без мінусів, але на щастя, їх можна легко уникнути. А ось гідності такого формату торжества складно переоцінити!

Виїзна весільна церемонія: переваги

Перш за все, весільна церемонія на природі - це дуже красиво і зворушливо. Чарівні пейзажі, легкий вітерець, пахучі квіти і розкішна арка - кращого фону для чарівної історії кохання годі й чекати. Втім, є у виїзного одруження і більш «відчутні» плюси:

  • Наречені мають право самостійно визначити дату і час церемонії. Ніяких черг, бюрократичної тяганини, подачі заяв за кілька місяців і т.д .;
  • Реєстратор шлюбу і ведучий на виїзну церемонію теж вибирається закоханими. Хочете - це буде представницький чоловік або приємна дама середніх років, а хочете - жвава молода панянка. Від побажань нареченого і нареченої залежить і наряд реєстратора. Це особливо актуально, якщо ви запланували тематичне весілля;
  • Текст клятв і слова реєстратора - також визначаються вашими вимогами;
  • Гостей може бути скільки завгодно;
  • На церемонію можна і запізнитися, адже свято - тільки ваше, і без вас не почнуть;
  • Завдяки виїзній церемонії, ви зможете дотримати одну з споконвічних народних прикмет, згідно з якою нареченій не можна зустрічатися з подругами по щастю (іншими нареченими). Відчуття «пост здав - пост прийняв», яке мимоволі виникає в РАГСі, не з'явиться.
  • Нарешті, одруження на природі - це ще й неповторні фотографії, несхожі на сотні весільних знімків «біля фонтанів».

А що з недоліками?

Як би ретельно все не було організовано, на погоду вплинути ви не в силах. Відповідно, непрохані дощ, вітер, спека або холод можуть відобразитися на якості свята. Чи є вихід? Уважно стежте за погодними прогнозами, і виходячи з них, запасіться парасольками або віялами, забезпечте гарячі або холодні напої, надійно закріпіть оснащення і прикраси.

Необхідність в охороні весільного майданчика, підведенні електрики і подальшого прибирання території передбачає додатковий клопіт. Втім, лягають вони, як правило, на плечі не молодят, а весільних координаторів або організаторів.

Ну і нарешті, задоволення традиційно має свою ціну. Втім, якщо порівняти витрати на звичний банкет з помпезним застіллям і на чарівну виїзну церемонію, різниця може виявитися не дуже суттєвою. Тим більше що витрачені гроші сповна окупаються чарівними моментами, яскравим живим святом і хвилюючими спогадами!

Наступний
Поділитись в соцмережі:
Попередній